Ingrediente
Pasul 0
Pentru 18 fursecuri
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Pasul 2
Puneți untul și zahărul într-un bol al mixerului cu suport. Atașați paleta și rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 6, apoi bateți untul cu zahărul.
Pasul 3
Adăugați oul, extractul de vanilie, apa și continuați mixarea la treapta 4 de viteză timp de 2 minute.
Pasul 4
Într-un bol diferit amestecați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Schimbați la treapta de viteză 2 și adăugați treptat compoziția bătută.
Pasul 5
Mai mixați un minut.
Pasul 6
Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Așezați în tavă o lingură de aluat pentru fiecare fursec. Asigurați-vă că au spațiu suficient între ele.
Pasul 7
Coaceți timp de 18-20 de minute. Răciți complet pe un grătar.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 0
Pentru 18 fursecuri
Pasul 1
Preîncălziți cuptorul la 180 °C.
Pasul 2
Puneți untul și zahărul într-un bol al mixerului cu suport. Atașați paleta și rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 6, apoi bateți untul cu zahărul.
Pasul 3
Adăugați oul, extractul de vanilie, apa și continuați mixarea la treapta 4 de viteză timp de 2 minute.
Pasul 4
Într-un bol diferit amestecați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Schimbați la treapta de viteză 2 și adăugați treptat compoziția bătută.
Pasul 5
Mai mixați un minut.
Pasul 6
Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Așezați în tavă o lingură de aluat pentru fiecare fursec. Asigurați-vă că au spațiu suficient între ele.
Pasul 7
Coaceți timp de 18-20 de minute. Răciți complet pe un grătar.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul