O băutură răcoritoare grozavă pentru zilele fierbinți de vară! Modul de preparare a unui frappé poate să difere de la o țară la alta, însă rămâne o cafea amestecată rece pe care o puteți personaliza cu ușurință!.
Ingrediente
Pasul 1
Turnați un shot dublu de espresso într-o cană.
Pasul 2
Combinați în blender espresso-ul, laptele, zahărul, înghețata și puțină gheață. Începeți să amestecați la o viteză mică și creșteți treptat viteza, amestecând la viteză mare timp de 30 de secunde.
Pasul 3
Turnați într-un pahar și presărați deasupra ciocolată rasă, după gust.
Sfat
Pentru o variantă vegetală, folosiți lapte de ovăz.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Turnați un shot dublu de espresso într-o cană.
Pasul 2
Combinați în blender espresso-ul, laptele, zahărul, înghețata și puțină gheață. Începeți să amestecați la o viteză mică și creșteți treptat viteza, amestecând la viteză mare timp de 30 de secunde.
Pasul 3
Turnați într-un pahar și presărați deasupra ciocolată rasă, după gust.
Sfat
Pentru o variantă vegetală, folosiți lapte de ovăz.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul