Pagina anterioară
Arome de paste

Șerbet de căpșuni picant

Desert

Adăugați laptele, curmalele, ardeiul gras, fructele goji și piperul (după preferință) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când curmalele, ardeiul gras și fructele goji sunt complet pulverizate, iar amestecul este cremos.

Începeți să gătiți

Instrumente

Detalii

6

Ingrediente

7

Pași

Ingrediente

  • 180 mlcană cu lapte de migdale neîndulcit (sau lapte de soia sau de cocos, pentru cei ce evită nucile)
  • 85 gcurmale fără sâmburi, mărunțite
  • ½cană cu ardei gras roșu, tăiat în bucăți mari (1/2 de ardei mediu)
  • ¼cană cu fructe goji (opțional, asia)
  • Un vârf de cuțitpiper cayenne sau mai mult, după gust (opțional)
  • 640 gcăpșuni congelate
Preparați acum
  • Pasul 1

    Adăugați laptele, curmalele, ardeiul gras, fructele goji și piperul (după preferință) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când curmalele, ardeiul gras și fructele goji sunt complet pulverizate, iar amestecul este cremos.

  • Pasul 2

    Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.

  • Pasul 3

    Radeți pereții vasului blenderului cu marginea flexibilă a pisălogului. Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.

  • Pasul 4

    Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând fructele spre lame până când obțineți o cremă încă înghețată.

  • Pasul 5

    Așezați în boluri și serviți imediat ca iaurt înghețat sau lăsați să se întărească în congelator timp de 2 ore, pentru o consistență de șerbet.

  • Pasul 6

    Nu lăsați prea mult în congelator, altfel se vor forma cristale de gheață.

  • Notă

    Renunțați la fructele goji, pentru a scădea costul rețetei, sau renunțați la piperul cayenne dacă preparați șerbetul pentru copii; alternativ, puteți înjumătăți cantitatea de ardei gras. Dacă doriți să preparați un șerbet de căpșuni foarte simplu, puteți omite ardeiul gras, fructele goji și piperul cayenne. Însă, din cauză că ardeiul gras conține multă apă, trebuie să adăugați 1 cană cu lapte (240 ml).

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

FIȚI INFORMAȚI

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru inspirație la prepararea cinei, recomandări utile și oferte KitchenAid seducătoare.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ

Înțeleg și confirm conținutul Notă de Confidențialitate și:


Sunt de acord cu primirea comunicărilor de marketing personalizate referitoare la KitchenAid și alte mărci ale Corporației Whirlpool.

Șerbet de căpșuni picant

Pasul 1

Adăugați laptele, curmalele, ardeiul gras, fructele goji și piperul (după preferință) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când curmalele, ardeiul gras și fructele goji sunt complet pulverizate, iar amestecul este cremos.

Pasul 2

Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.

Pasul 3

Radeți pereții vasului blenderului cu marginea flexibilă a pisălogului. Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.

Pasul 4

Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând fructele spre lame până când obțineți o cremă încă înghețată.

Pasul 5

Așezați în boluri și serviți imediat ca iaurt înghețat sau lăsați să se întărească în congelator timp de 2 ore, pentru o consistență de șerbet.

Pasul 6

Nu lăsați prea mult în congelator, altfel se vor forma cristale de gheață.

Notă

Renunțați la fructele goji, pentru a scădea costul rețetei, sau renunțați la piperul cayenne dacă preparați șerbetul pentru copii; alternativ, puteți înjumătăți cantitatea de ardei gras. Dacă doriți să preparați un șerbet de căpșuni foarte simplu, puteți omite ardeiul gras, fructele goji și piperul cayenne. Însă, din cauză că ardeiul gras conține multă apă, trebuie să adăugați 1 cană cu lapte (240 ml).

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.