Ingrediente
Pasul 1
Adăugați laptele, curmalele, ardeiul gras, fructele goji și piperul (după preferință) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când curmalele, ardeiul gras și fructele goji sunt complet pulverizate, iar amestecul este cremos.
Pasul 2
Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 3
Radeți pereții vasului blenderului cu marginea flexibilă a pisălogului. Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 4
Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând fructele spre lame până când obțineți o cremă încă înghețată.
Pasul 5
Așezați în boluri și serviți imediat ca iaurt înghețat sau lăsați să se întărească în congelator timp de 2 ore, pentru o consistență de șerbet.
Pasul 6
Nu lăsați prea mult în congelator, altfel se vor forma cristale de gheață.
Notă
Renunțați la fructele goji, pentru a scădea costul rețetei, sau renunțați la piperul cayenne dacă preparați șerbetul pentru copii; alternativ, puteți înjumătăți cantitatea de ardei gras. Dacă doriți să preparați un șerbet de căpșuni foarte simplu, puteți omite ardeiul gras, fructele goji și piperul cayenne. Însă, din cauză că ardeiul gras conține multă apă, trebuie să adăugați 1 cană cu lapte (240 ml).
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați laptele, curmalele, ardeiul gras, fructele goji și piperul (după preferință) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la putere mare între 30 și 60 de secunde, până când curmalele, ardeiul gras și fructele goji sunt complet pulverizate, iar amestecul este cremos.
Pasul 2
Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 3
Radeți pereții vasului blenderului cu marginea flexibilă a pisălogului. Adăugați căpșunile congelate, fixați capacul, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 4
Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând fructele spre lame până când obțineți o cremă încă înghețată.
Pasul 5
Așezați în boluri și serviți imediat ca iaurt înghețat sau lăsați să se întărească în congelator timp de 2 ore, pentru o consistență de șerbet.
Pasul 6
Nu lăsați prea mult în congelator, altfel se vor forma cristale de gheață.
Notă
Renunțați la fructele goji, pentru a scădea costul rețetei, sau renunțați la piperul cayenne dacă preparați șerbetul pentru copii; alternativ, puteți înjumătăți cantitatea de ardei gras. Dacă doriți să preparați un șerbet de căpșuni foarte simplu, puteți omite ardeiul gras, fructele goji și piperul cayenne. Însă, din cauză că ardeiul gras conține multă apă, trebuie să adăugați 1 cană cu lapte (240 ml).
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul