Ingrediente
Pasul 1
Într-o cratiță, la foc mediu, încălziți uleiul și căliți ceapa și usturoiul împreună cu 1/4 linguriță de sare timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa este moale, transparentă și începe să se rumenească. Lăsați să se răcească puțin.
Pasul 2
Adăugați amestecul de ceapă și usturoi, roșiile din conservă împreună cu zeama, nucile caju, ghimbirul, sucul de lămâie, garam masala, chimenul, turmericul, piperul cayenne, muștarul, coriandrul, scorțișoara și 1 linguriță din cantitatea de sare în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 3
Fixați capacul și procesați între 30 și 60 de secunde la viteza variabilă 10, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 4
Într-o cratiță mare, la foc mediu-mic, adăugați compoziția procesată și amestecați timp de aproximativ un minut, până începe să fiarbă și să miroasă plăcut.
Pasul 5
Adăugați cartofii tăiați în cuburi și fierbeți timp de 15 minute, amestecând des pentru a evita lipirea compoziției. Adăugați 1/4 cană (60 ml) din cele 2 căni de apă filtrată (sau mai multă), atunci când amestecul se îngroașă și începe să se lipească.
Pasul 6
Adăugați conopida și fasolea verde și fierbeți încă 30 de minute, completând cu 1/4 cană din apa filtrată rămasă (sau mai multă), în funcție de nevoie.
Pasul 7
După ce legumele s-au fiert după gust, luați cratița de pe foc și adăugați coriandrul.
Pasul 8
Adăugați sare și suc de lămâie, după gust.
Pasul 9
Serviți cu orez, quinoa, mei (sau orice cereale doriți) și ornați cu coriandru.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Într-o cratiță, la foc mediu, încălziți uleiul și căliți ceapa și usturoiul împreună cu 1/4 linguriță de sare timp de aproximativ 5 minute, până când ceapa este moale, transparentă și începe să se rumenească. Lăsați să se răcească puțin.
Pasul 2
Adăugați amestecul de ceapă și usturoi, roșiile din conservă împreună cu zeama, nucile caju, ghimbirul, sucul de lămâie, garam masala, chimenul, turmericul, piperul cayenne, muștarul, coriandrul, scorțișoara și 1 linguriță din cantitatea de sare în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.
Pasul 3
Fixați capacul și procesați între 30 și 60 de secunde la viteza variabilă 10, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 4
Într-o cratiță mare, la foc mediu-mic, adăugați compoziția procesată și amestecați timp de aproximativ un minut, până începe să fiarbă și să miroasă plăcut.
Pasul 5
Adăugați cartofii tăiați în cuburi și fierbeți timp de 15 minute, amestecând des pentru a evita lipirea compoziției. Adăugați 1/4 cană (60 ml) din cele 2 căni de apă filtrată (sau mai multă), atunci când amestecul se îngroașă și începe să se lipească.
Pasul 6
Adăugați conopida și fasolea verde și fierbeți încă 30 de minute, completând cu 1/4 cană din apa filtrată rămasă (sau mai multă), în funcție de nevoie.
Pasul 7
După ce legumele s-au fiert după gust, luați cratița de pe foc și adăugați coriandrul.
Pasul 8
Adăugați sare și suc de lămâie, după gust.
Pasul 9
Serviți cu orez, quinoa, mei (sau orice cereale doriți) și ornați cu coriandru.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul