Pagina anterioară
Arome de paste

Clătite fără gluten

Adăugați laptele, uleiul, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până se amestecă ingredientele.

Începeți să gătiți

Instrumente

Detalii

9

Ingrediente

10

Pași

Ingrediente

  • 1/2 cană (120 ml)lapte de migdale neîndulcit
  • 2 linguriulei de sâmburi de struguri și în plus, pentru preparare
  • 2 lingurisirop de arțar pur
  • 1 lingurăextract de vanilie natural
  • 2ouă medii
  • 1 1/3 căni (175 g)făină de copt universală, fără gluten
  • 1 lingurițăpraf de copt fără gluten
  • 1 lingurițăbicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurițăsare marină
Preparați acum
  • Pasul 1

    Adăugați laptele, uleiul, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până se amestecă ingredientele.

  • Pasul 2

    Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați la viteza variabilă 3 timp de aproximativ 5 secunde, până când se amestecă bine ingredientele.

  • Pasul 3

    Scoateți dopul central al capacului, introduceți pisălogul și radeți pereții vasului pentru a încorpora reziduurile de făină. Procesați încă 3 - 5 secunde, până când cocoloașele se amestecă uniform în compoziție.

  • Pasul 4

    (Nu este nevoie să procesați prea mult.)

  • Pasul 5

    Lăsați compoziția să stea timp de 5 minute înainte de a continua.

  • Pasul 6

    Într-o tigaie mică, la foc mediu-mic, încălziți 1/2 linguriță de ulei de sâmburi de struguri, apoi turnați cu polonicul 1/3 cană (80 ml) din compoziția pentru clătite în tigaie și distribuiți-o uniform în tigaie.

  • Pasul 7

    Coaceți timp de aproximativ 3 minute, până când apar bule pe partea de deasupra a clătitei, iar marginile încep să se usuce.

  • Pasul 8

    Cu ajutorul unei spatule, întoarceți clătita și coaceți încă 2 minute sau mai mult, până când clătita este coaptă.

  • Pasul 9

    Repetați acest proces cu restul aluatului.

  • Pasul 10

    Serviți clătitele cu sirop de arțar și ornate cu fructe proaspete, fulgi de cocos, nuci zdrobite etc.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

FIȚI INFORMAȚI

Abonați-vă la buletinul nostru informativ pentru inspirație la prepararea cinei, recomandări utile și oferte KitchenAid seducătoare.

ÎNREGISTRAȚI-VĂ

Înțeleg și confirm conținutul Notă de Confidențialitate și:


Sunt de acord cu primirea comunicărilor de marketing personalizate referitoare la KitchenAid și alte mărci ale Corporației Whirlpool.

Clătite fără gluten

Pasul 1

Adăugați laptele, uleiul, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până se amestecă ingredientele.

Pasul 2

Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați la viteza variabilă 3 timp de aproximativ 5 secunde, până când se amestecă bine ingredientele.

Pasul 3

Scoateți dopul central al capacului, introduceți pisălogul și radeți pereții vasului pentru a încorpora reziduurile de făină. Procesați încă 3 - 5 secunde, până când cocoloașele se amestecă uniform în compoziție.

Pasul 4

(Nu este nevoie să procesați prea mult.)

Pasul 5

Lăsați compoziția să stea timp de 5 minute înainte de a continua.

Pasul 6

Într-o tigaie mică, la foc mediu-mic, încălziți 1/2 linguriță de ulei de sâmburi de struguri, apoi turnați cu polonicul 1/3 cană (80 ml) din compoziția pentru clătite în tigaie și distribuiți-o uniform în tigaie.

Pasul 7

Coaceți timp de aproximativ 3 minute, până când apar bule pe partea de deasupra a clătitei, iar marginile încep să se usuce.

Pasul 8

Cu ajutorul unei spatule, întoarceți clătita și coaceți încă 2 minute sau mai mult, până când clătita este coaptă.

Pasul 9

Repetați acest proces cu restul aluatului.

Pasul 10

Serviți clătitele cu sirop de arțar și ornate cu fructe proaspete, fulgi de cocos, nuci zdrobite etc.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.