Ingrediente
Pasul 1
Adăugați laptele, uleiul, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până se amestecă ingredientele.
Pasul 2
Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați la viteza variabilă 3 timp de aproximativ 5 secunde, până când se amestecă bine ingredientele.
Pasul 3
Scoateți dopul central al capacului, introduceți pisălogul și radeți pereții vasului pentru a încorpora reziduurile de făină. Procesați încă 3 - 5 secunde, până când cocoloașele se amestecă uniform în compoziție.
Pasul 4
(Nu este nevoie să procesați prea mult.)
Pasul 5
Lăsați compoziția să stea timp de 5 minute înainte de a continua.
Pasul 6
Într-o tigaie mică, la foc mediu-mic, încălziți 1/2 linguriță de ulei de sâmburi de struguri, apoi turnați cu polonicul 1/3 cană (80 ml) din compoziția pentru clătite în tigaie și distribuiți-o uniform în tigaie.
Pasul 7
Coaceți timp de aproximativ 3 minute, până când apar bule pe partea de deasupra a clătitei, iar marginile încep să se usuce.
Pasul 8
Cu ajutorul unei spatule, întoarceți clătita și coaceți încă 2 minute sau mai mult, până când clătita este coaptă.
Pasul 9
Repetați acest proces cu restul aluatului.
Pasul 10
Serviți clătitele cu sirop de arțar și ornate cu fructe proaspete, fulgi de cocos, nuci zdrobite etc.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați laptele, uleiul, siropul de arțar, extractul de vanilie și ouăle în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 3 între 3 și 5 secunde, până se amestecă ingredientele.
Pasul 2
Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați la viteza variabilă 3 timp de aproximativ 5 secunde, până când se amestecă bine ingredientele.
Pasul 3
Scoateți dopul central al capacului, introduceți pisălogul și radeți pereții vasului pentru a încorpora reziduurile de făină. Procesați încă 3 - 5 secunde, până când cocoloașele se amestecă uniform în compoziție.
Pasul 4
(Nu este nevoie să procesați prea mult.)
Pasul 5
Lăsați compoziția să stea timp de 5 minute înainte de a continua.
Pasul 6
Într-o tigaie mică, la foc mediu-mic, încălziți 1/2 linguriță de ulei de sâmburi de struguri, apoi turnați cu polonicul 1/3 cană (80 ml) din compoziția pentru clătite în tigaie și distribuiți-o uniform în tigaie.
Pasul 7
Coaceți timp de aproximativ 3 minute, până când apar bule pe partea de deasupra a clătitei, iar marginile încep să se usuce.
Pasul 8
Cu ajutorul unei spatule, întoarceți clătita și coaceți încă 2 minute sau mai mult, până când clătita este coaptă.
Pasul 9
Repetați acest proces cu restul aluatului.
Pasul 10
Serviți clătitele cu sirop de arțar și ornate cu fructe proaspete, fulgi de cocos, nuci zdrobite etc.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul