Curățați cartofii dulci, tăiați-i în cuburi mari și fierbeți-i până sunt moi.
Ingrediente
Pasul 1
Curățați cartofii dulci, tăiați-i în cuburi mari și fierbeți-i până sunt moi.
Pasul 2
Scurgeți apa și scoateți de pe foc.
Pasul 3
Curățați babana și amestecați cu lapte de ovăz.
Pasul 4
Adăugați restul ingredientelor, fixați capacul și amestecați până compoziția devine uniformă.
Pasul 5
Lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute pentru a dizolva orice amestec solid și a face chia eficientă.
Pasul 6
Încălziți puțin ulei într-o tigaie neaderentă la temperatură medie.
Pasul 7
Prăjiți 2 lingurițe de aluat pentru fiecare clătită timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Pasul 8
Repetați cu restul de aluat.
Pasul 9
Serviți cu fructe de pădure, iaurt, înghețată de vanilie și sirop de arțar, dacă doriți.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Curățați cartofii dulci, tăiați-i în cuburi mari și fierbeți-i până sunt moi.
Pasul 2
Scurgeți apa și scoateți de pe foc.
Pasul 3
Curățați babana și amestecați cu lapte de ovăz.
Pasul 4
Adăugați restul ingredientelor, fixați capacul și amestecați până compoziția devine uniformă.
Pasul 5
Lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute pentru a dizolva orice amestec solid și a face chia eficientă.
Pasul 6
Încălziți puțin ulei într-o tigaie neaderentă la temperatură medie.
Pasul 7
Prăjiți 2 lingurițe de aluat pentru fiecare clătită timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Pasul 8
Repetați cu restul de aluat.
Pasul 9
Serviți cu fructe de pădure, iaurt, înghețată de vanilie și sirop de arțar, dacă doriți.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul