Pasul 1
Puneți biscuiții digestivi în robotul de bucătărie. Amestecați la treapta 2 de viteză până când biscuiții seamănă cu firimiturile de pâine. Adăugați 1 lingură de zahăr și untul topit și amestecați 1 minut la treapta de viteză 2, până se combină bine.
Pasul 2
Tapetați baza unei tăvi cu fund detașabil (de 23 cm) cu o bucată pătrată de hârtie de copt și prindeți partea laterală a formei de bază (excesul de hârtie va ieși în afară pe la bază).
Pasul 3
Presați amestecul de biscuiți pe fundul tăvii. Coaceți timp de 10 de minute la 180 °C. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin.
Pasul 4
Puneți crema de brânză într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta. Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 2. Bateți crema de brânză 2 minute. Adăugați treptat zahărul și continuați să amestecați până când acesta este încorporat complet.
Pasul 5
Adăugați făina, extractul de vanilie și sucul de lămâie și mai bateți un minut.
Pasul 6
Schimbați paleta cu telul cu fire. Adăugați 3 ouă. Bateți 2 minute la treapta 2 de viteză. Răzuiți vasul de câteva ori, pentru a vă asigura că amestecul este cât mai omogen posibil.
Pasul 7
Adăugați smântâna și continuați să mai bateți un minut.
Pasul 8
Ungeți partea laterală a tăvii cu unt și tapetați-o cu hârtie de copt. Turnați amestecul de brânză în tavă.
Pasul 9
Coaceți timp de 15 de minute la 180 °C. Scădeți temperatura la 110 °C și coaceți 45 de minute. Opriți cuptorul și lăsați prăjitura să se răcească în el 2 ore.
Sfat
Puneți pe deasupra prăjiturii smântână amestecată cu zahăr și suc de lămâie.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Puneți biscuiții digestivi în robotul de bucătărie. Amestecați la treapta 2 de viteză până când biscuiții seamănă cu firimiturile de pâine. Adăugați 1 lingură de zahăr și untul topit și amestecați 1 minut la treapta de viteză 2, până se combină bine.
Pasul 2
Tapetați baza unei tăvi cu fund detașabil (de 23 cm) cu o bucată pătrată de hârtie de copt și prindeți partea laterală a formei de bază (excesul de hârtie va ieși în afară pe la bază).
Pasul 3
Presați amestecul de biscuiți pe fundul tăvii. Coaceți timp de 10 de minute la 180 °C. Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească puțin.
Pasul 4
Puneți crema de brânză într-un bol al mixerului cu suport echipat cu paleta. Rotiți maneta pentru controlul vitezei la poziția 2. Bateți crema de brânză 2 minute. Adăugați treptat zahărul și continuați să amestecați până când acesta este încorporat complet.
Pasul 5
Adăugați făina, extractul de vanilie și sucul de lămâie și mai bateți un minut.
Pasul 6
Schimbați paleta cu telul cu fire. Adăugați 3 ouă. Bateți 2 minute la treapta 2 de viteză. Răzuiți vasul de câteva ori, pentru a vă asigura că amestecul este cât mai omogen posibil.
Pasul 7
Adăugați smântâna și continuați să mai bateți un minut.
Pasul 8
Ungeți partea laterală a tăvii cu unt și tapetați-o cu hârtie de copt. Turnați amestecul de brânză în tavă.
Pasul 9
Coaceți timp de 15 de minute la 180 °C. Scădeți temperatura la 110 °C și coaceți 45 de minute. Opriți cuptorul și lăsați prăjitura să se răcească în el 2 ore.
Sfat
Puneți pe deasupra prăjiturii smântână amestecată cu zahăr și suc de lămâie.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul