Ingrediente
Pasul 1
Adăugați laptele, siropul de arțar, pudra de cacao, untul de migdale, extractul de mentă și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 între 5 și 10 secunde, până amestecul devine omogen.
Pasul 2
Adăugați fructele de avocado, fixați capacul din nou, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 3
Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 4
Așezați compoziția în patru boluri pentru desert sau în pahare de cocktail și răciți în frigider timp de câteva ore.
Pasul 5
Serviți budinca ornată cu semințe de cânepă sau migdale albite.
Pasul 6
Puteți renunța la extractul de mentă, pentru a prepara o budincă de ciocolată simplă. Sau puteți înlocui extractul de mentă cu 1 1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată sau cu 1/8 linguriță de ardei iute roșu mărunțit. De asemenea, puteți înlocui untul de migdale cu 1/3 sau 1/2 cană de unt de arahide cremos. Dacă faceți acest lucru, va trebui să adăugați 1 sau 2 linguri de sirop de arțar în plus. Din cauza oxidării fructelor de avocado, această rețetă își păstrează gustul optim doar timp de 3 sau 4 ore.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Adăugați laptele, siropul de arțar, pudra de cacao, untul de migdale, extractul de mentă și sarea în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®, fixați capacul și procesați la viteza variabilă 4 între 5 și 10 secunde, până amestecul devine omogen.
Pasul 2
Adăugați fructele de avocado, fixați capacul din nou, scoateți dopul central al capacului și introduceți pisălogul.
Pasul 3
Ținând ferm pisălogul, procesați la viteza variabilă 11 între 20 și 30 de secunde, ghidând ingredientele spre lame, până când obțineți un amestec omogen și cremos.
Pasul 4
Așezați compoziția în patru boluri pentru desert sau în pahare de cocktail și răciți în frigider timp de câteva ore.
Pasul 5
Serviți budinca ornată cu semințe de cânepă sau migdale albite.
Pasul 6
Puteți renunța la extractul de mentă, pentru a prepara o budincă de ciocolată simplă. Sau puteți înlocui extractul de mentă cu 1 1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată sau cu 1/8 linguriță de ardei iute roșu mărunțit. De asemenea, puteți înlocui untul de migdale cu 1/3 sau 1/2 cană de unt de arahide cremos. Dacă faceți acest lucru, va trebui să adăugați 1 sau 2 linguri de sirop de arțar în plus. Din cauza oxidării fructelor de avocado, această rețetă își păstrează gustul optim doar timp de 3 sau 4 ore.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul