Pasul 1
Puneți făina, praful de copt, zahărul brun presat în bolul mixerului cu suport.
Pasul 2
Atașați paleta și mixați timp de 30 de secunde la treapta 1 de viteză.
Pasul 3
Adăugați untul topit, oul și iaurtul și mixați-le împreună la treapta 4 de viteză timp de 30 de secunde.
Pasul 4
Tăiați rubarba în bucăți și adăugați-o în compoziție. Adăugați murele și încorporați-le ușor în compoziție.
Pasul 5
Puneți formele din hârtie în tava pentru brioșe. Turnați compoziția în forme.
Pasul 6
Presărați brioșele cu zahăr brun presat și coaceți-le timp de 20 de minute la 180°C.
MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE
Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.
Pasul 1
Puneți făina, praful de copt, zahărul brun presat în bolul mixerului cu suport.
Pasul 2
Atașați paleta și mixați timp de 30 de secunde la treapta 1 de viteză.
Pasul 3
Adăugați untul topit, oul și iaurtul și mixați-le împreună la treapta 4 de viteză timp de 30 de secunde.
Pasul 4
Tăiați rubarba în bucăți și adăugați-o în compoziție. Adăugați murele și încorporați-le ușor în compoziție.
Pasul 5
Puneți formele din hârtie în tava pentru brioșe. Turnați compoziția în forme.
Pasul 6
Presărați brioșele cu zahăr brun presat și coaceți-le timp de 20 de minute la 180°C.
Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.
Accesați-vă contul