Pagina anterioară

Brioșe cu rubarbă și mure

Prepararea deserturilor

Brioșe cu rubarbă și mure cu glazură crocantă de zahăr.

Începeți să gătiți

Detalii

8

Ingrediente

6

Pași

Timp

10'

Prep

20'

Gătit

30'

Total

Ingrediente

Câte porții?

  • 70 gfăină cu praf de copt
  • 1/3 lingurițăpraf de copt
  • 25 gzahăr brun presat
  • 80 giaurt
  • 2/3ouă
  • 40 gmure
  • 15 grubarbă
  • 20 gunt, topit
  • 140 gfăină cu praf de copt
  • 2/3 lingurițăpraf de copt
  • 50 gzahăr brun presat
  • 160 giaurt
  • 1.3ouă
  • 80 gmure
  • 30 grubarbă
  • 40 gunt, topit
  • 210 gfăină cu praf de copt
  • 1 lingurițăpraf de copt
  • 75 gzahăr brun presat
  • 240 giaurt
  • 2ouă
  • 120 gmure
  • 45 grubarbă
  • 60 gunt, topit
Preparați acum
  • Pasul 1

    Puneți făina, praful de copt, zahărul brun presat în bolul mixerului cu suport.

  • Pasul 2

    Atașați paleta și mixați timp de 30 de secunde la treapta 1 de viteză.

  • Pasul 3

    Adăugați untul topit, oul și iaurtul și mixați-le împreună la treapta 4 de viteză timp de 30 de secunde.

  • Pasul 4

    Tăiați rubarba în bucăți și adăugați-o în compoziție. Adăugați murele și încorporați-le ușor în compoziție.

  • Pasul 5

    Puneți formele din hârtie în tava pentru brioșe. Turnați compoziția în forme.

  • Pasul 6

    Presărați brioșele cu zahăr brun presat și coaceți-le timp de 20 de minute la 180°C.

MÂNCĂRURILE NOASTRE CELE MAI ADORATE

Împărtășiți bucuria cu aceste rețete încercate și testate pentru tentațiile gustului. Iubite de bucătarii de acasă, vă veți bucura de zâmbetele satisfăcute la cină, aproape la fel de mult ca de arome.

Roșu rubiniu (Suc)

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Pro Line® Series.

Ciocolată fierbinte

Adăugați toate ingredientele (inclusiv orice adaosuri) în vasul blenderului KitchenAid® Power Plus®.

Grapefruit Tea-Ni (Smoothie)

Pentru a prepara ceaiul verde, infuzați plicul cu ceai în apă fierbinte timp de 30 de secunde; nu lăsați...

Brioșe cu rubarbă și mure

Pasul 1

Puneți făina, praful de copt, zahărul brun presat în bolul mixerului cu suport.

Pasul 2

Atașați paleta și mixați timp de 30 de secunde la treapta 1 de viteză.

Pasul 3

Adăugați untul topit, oul și iaurtul și mixați-le împreună la treapta 4 de viteză timp de 30 de secunde.

Pasul 4

Tăiați rubarba în bucăți și adăugați-o în compoziție. Adăugați murele și încorporați-le ușor în compoziție.

Pasul 5

Puneți formele din hârtie în tava pentru brioșe. Turnați compoziția în forme.

Pasul 6

Presărați brioșele cu zahăr brun presat și coaceți-le timp de 20 de minute la 180°C.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.