Mixerul cu suport KitchenAid Artisan

Apreciați calitatea deosebită și designul atemporal al acestui mixer cu suport emblematic, care vă ajută să creați în propria bucătărie senzații gustative delicioase, nelimitate. Decoperiți posibilitățile culinare infinite grație accesoriilor opționale

Redare videoclip

CALITATE EXCELENTĂ

PERFORMANȚĂ ȘI CALITATE

Mișcarea planetară originală – adică telul se rotește într-o direcție cât timp bate și se învârte în cealaltă, împinge constant ingredientele spre centrul bolului. Cele 10 setări de viteză asigură amestecarea rapidă, temeinică și precisă. Motorul cu acțiune directă din cap asigură distribuirea directă a puterii către anexe și accesorii. Mixerul cu suport este eficient, fiabil și durabil. Bolul mare din oțel inoxidabil de 4,8 litri vă permite să procesați cantități mici și mari de alimente.

VERSATILITATE

Întrucât gătitul este un proces cu mai multe etape, mixerul cu suport Artisan este conceput ca fiind cel mai versatil instrument din bucătărie. O gamă variată de anexe și accesorii opționale pot fi pur și simplu conectate. Racordul unic multiscop vă va permite să tocați carne, să feliați legume, să rulați și să tăiați pastele, să stoarceți, să mărunțiți și să procesați... Și faceți toate aceste lucruri, și multe altele, cu numai un singur aparat!

O PALETĂ CARE VĂ VA COMPLETA PERFECT BUCĂTĂRIA

COMBINAȚI PUTEREA CU O VARIETATE DE ACCESORII STANDARD

Robuste și stabile, accesoriile care bat, emulsionează, amestecă, frământă și mixează ale mixerului cu suport efectuează cele mai repetitive, îndelungi și dificile sarcini din bucătărie, cu o ușurință grațioasă. Posibilități culinare infinite cu accesorii opționale.

OBȚINEȚI REȚETE PROFESIONALE ȘI SFATURI CULINARE DE LA EXPERȚI

Dacă vă pasionează gătitul, atunci această carte de bucate unică de la KitchenAid și aplicația pentru iPhone, iPad și iPod Touch vă sunt destinate. Haideți să pregătim ceva special împreună.

Mixer cu suport Artisan

Descoperiți istoricul

 • 1919

  H5

  Herbert Johnston, un inginer din Ohio (SUA), a inventat un aparat miraculos care urma să revoluționeze viețile experților culinari și gurmanzilor: primul tel de ouă electric pentru uz casnic, numit „H5”. Când testa H5, soția unuia dintre directorii companiei a inventat fără să știe numele mărcii când a explicat: „Nu-mi pasă cum îl numești, este cel mai bun ajutor în bucătărie (kitchen aid, în engleză) pe care l-am avut vreodată”. S-a născut astfel marca KitchenAid.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston îl angajează pe Egmont Arens să creeze noi modele, care ajung să câștige primii pentru designul remarcabil.

  Egmont Arens
 • 1955

  Modelul K

  America s-a îndrăgostit de modelul K, acesta fiind produs pentru prima dată într-o gamă atractivă de patru culori.

  Modelul K
 • 2009

  Cea de-a 90-a aniversare

  KitchenAid își celebrează cea de-a 90-a aniversare cu lansarea unei culori ediție specială: roșu ionatan.

  Cea de-a 90-a aniversare
 • 2015

  H5

  În timp, marca a continua să inventeze și să îmbunătățească soluțiile inovatoare adresate bucătarilor și gurmanzilor.

  H5

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.