5KHM9212EOB - 859790101020

4 culori disponibile, Negru onix

Guarantee_2Y

Control electronic precis: selectarea a 9 viteze cu început lent

Motor de c.c. eficient și puternic. Oferă un mai bun control cu fiecare viteză

Teluri turbo din oțel inoxidabil special concepute pentru a face față cu ușurință amestecurilor dense

Mâner ușor de apucat și indicator de viteză LED pentru utilizare facilă și confortabilă

BLENDER MANUAL CU 9 VITEZE 5KHM9212

Bazați-vă pe acest format mai mic pentru a obține rezultate mari. Faceți din fiecare masă o capodoperă cu ajutorul mixerului manual digital cu 9 viteze de la KitchenAid. O paletă de nouă viteze ce vă extind posibilitățile culinare: vitezele mici sunt ideale pentru amestecarea sosurilor delicate sau milkshake-urilor, fără a stropi. Vitezele mai mari vor amesteca aluaturile grele și amestecurile dense. Optați pentru vitezele superioare în cazul preparatelor cu frișcă și albușurilor bătute spumă perfect. Citiți mai mult... Mixerul manual digital este fratele mai mic al mixerului cu suport KitchenAid clasic: potrivit îndeosebi pentru bucătarii ocupați sau cei care dispun de spațiu limitat pe blat. Bazați-vă pe acest format mai mic pentru a obține rezultate mari, de la preparate delicioase servite în timpul săptămânii la gustările elaborate cu care vă tratați invitații în weekend. Vă puteți aștepta și la calitatea robustă cu care v-a obișnuit KitchenAid. Fabricat în SUA, un motor solid de c. c. (85 wați) se combină cu un afișaj LED digital pentru a vă oferi precizie și putere. O gamă completă de accesorii înseamnă că puteți prepara orice rețetă de prăjituri sau patiserie. Două teluri turbo din oțel inoxidabil vin ca dotare standard, fiind ideale pentru amestecuri dense sau cantități mari. Cele patru accesorii suplimentare includ două cârlige pentru aluat, un tel cu 16 fire, o tijă pentru amestecat și o pungă de protecție din bumbac pentru păstrare.   Alegeți una dintre cele patru culori clasice: roșu imperial, negru onix, alb migdală sau gri argint. La 1,1 kg și cu un mâner ușor de apucat, mixerul manual este suficient de ușor și confortabil pentru a mixa cu o singură mână. Cablul rotativ oferă un plus de flexibilitate, astfel încât vă puteți mișca în voie cât timp mixați.   Completați-vă familia KitchenAid sau primiți un nou membru esențial în casa dvs. , conferind creativitate tuturor preparatelor dvs. Închidere

Specificații


Cod comercial 5KHM9212EOB
Frecvență (Hz) 50/60
Voltaj (V) 220-240
Viteză de rotație max. 1300
Materialul corpului Platic
Încărcător inclus Nu
Indicator optic de încărcare Nu
Lungime cablu de alimentare electrică (cm) 158
Înălțimea produsului 150
Lățimea produsului (mm) 80
Adâncimea produsului (mm) 200
Înălțimea produsului ambalat 210
Lățimea produsului ambalat (mm) 135
Adâncimea produsului ambalat 235
Greutate brută (kg) 1.92
Greutate netă (kg) 1.4

Mixer manual

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.