5KSB5075EWH - 859792301030

Guarantee_2Y

Motor puternic de 2,0 cp reali, cu tehnologie de control inteligent al vitezei.

4 programe de rețete presetate cu funcția Pulse (Impuls), control manual al vitezei și caracteristica de început lent.

Acționare magnetică revoluționară cu design în formă de diament al cănii și lame din oțel inoxidabil.

Garanție 7 ani.

BLENDER CU ACȚIONARE MAGNETICĂ CLASSIC 5KSB5075

O cană cu design special, în formă de diamant, și motorul magnetizat vă permite să preparați cele mai somptuoase shake-uri, sosuri, băuturi pasate și nu numai. Lucrați cu mâinile libere pentru rezultate fără griji. Noul nostru blender Classic cu acționare magnetică este alimentat de energie turbo magnetizată pentru a face față chiar și celor mai provocatoare alimente, de la gheață la fructe și legume tari. Patru programe presetate detectează automat ingredientele, adaptând viteza și puterea în consecință, grație tehnologiei de control inteligent al vitezei. Citiți mai mult... Inovația revoluționară este vizibilă în noua inginerie: magneții puternici din baza aparatului acționează lamele blenderului, combinând viteza și puterea. Astfel, se asigură faptul că ingredientele sunt mărunțite fin, iar fructele și legumele sunt paste până capătă o consistență delicată. Puterea turbo este completată de o cană de 1,8 litri, cu un design special. Forma unică orientează ingredientele către lame, creând un vârtej puternic pentru o amestecare temeinică. Ingredientele sunt captate de rotor, deci nu este nevoie să fie împinse sau rase de pe laterale! De fapt, datorită sistemului său de operare splendid de simplu, puteți umple cana, selecta programul și pleca din bucătărie. Alegeți dintre cele patru programe presetate diferite: Juice (Suc), Soups/Sauces (Supe/sosuri), Milkshakes (Băuturi pasate), Icy drinks/Smoothies (Băuturi cu gheață/smoothie-uri), reținând că fiecare funcție determină oprirea automată odată ce este finalizată. Două opțiuni suplimentare, Pulse (Impuls) și Variable Speed (Viteză variabilă) vă permit un control precis al altor ingrediente pe care le amestecați. Chiar și când dvs. nu faceți nimic, acest aparat tot iese în evidență! Am aplicat renumitul design deosebit de atrăgător al KitchenAid într-o formă compactă, perfectă sub sau deasupra blatului. Închidere

Specificații


Cod comercial 5KSB5075EWH
Frecvență (Hz) 50/60
Carte de bucate Fără
Viteză de rotație max. (rpm) 20000
Viteză de rotație min. (rpm) 700
Înălțimea produsului 410
Lățimea produsului 190
Adâncimea produsului 330
Înălțimea produsului ambalat 490
Lățimea produsului ambalat 255
Adâncimea produsului ambalat 400
Greutate brută (kg) 11.52
Greutate netă (kg) 10.16

Blender

Documente și înregistrare

Garanție

Garanție

Toate electrocasnicele mici KitchenAid sunt însoțite de o garanție care protejează clienții împotriva oricărui defect de fabricație. KitchenAid își rezervă dreptul de a aplica unele condiții specifice pentru anumite produse.

Puteți găsi condițiile generale ale garanției legale și contractuale în documentul PDF ce poate fi descărcat de aici.

DESCĂRCARE GARANȚIE

Înregistrați-vă produsul

Înregistrați-vă produsul pentru a vă îmbunătăți experiența cu electrocasnicele KitchenAid: obțineți oferte și promoții exclusive, ponturi și sfaturi de la profesioniști și multe altele.

Înregistrați-vă acum

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.