KitchenAid pentru caritate

Cook for the Cure (Gătim pentru găsirea unui leac) este inițiativa lansată în 2001 pentru a oferi amatorilor de gastronomie și simpatizanților KitchenAid posibilitatea să sprijine Susan G. Komen Foundation în lupta împotriva cancerului.
Scopul asociației este de a crește nivelul de conștientizare în rândul femeilor, promovând totodată importanța prevenției și reducerea obstacolelor din calea accesului la îngrijire de calitate. După succesul inițiativei în Statele Unite, programul Cook for the Cure s-a extins și în Europa.
Parte din veniturile obținute din vânzarea fiecărui aparat mic din ediția limitată—disponibilă inițial pe roz pal, apoi pe fuchsia metalizat—au mers către Breast Cancer Foundation, o asociației internaționale printre ai cărei membri se numără Susan G. Komen Foundation în Italia și Germania, Breast Cancer Heaven în Regatul Unit, „Cancer du sein: Parlons-en” în Franța și campaniile Pink Ribbon și Think Pink în Olanda și Belgia.
Roz: un simbol al speranței. Funda roz ce simbolizează conștientizarea cancerului mamar a inspirat noua colecție pe fuchsia metalizat. Datorită șarmului incontestabil și finisajelor strălucitoare, linia cu siguranță va aduce zâmbetul pe buzelor celor care luptă cu această boală în fiecare zi.
Veniturile obținute vor continua să sprijine cercetarea științifică pentru găsirea unui leac pentru cancerul mamar.

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.