KIT DE ACCESORII OMNIFOOD (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

5KSM2FPPC - 859711577220

Guarantee_2Y

Atașament mașină de tocat

Accesoriu storcător de fructe și legume

Aparat de tăiat/mărunțit pentru preparare proaspătă

Un kit pentru a toca, felia, mărunți și stoarce

Spuneți bun-venit noului dumneavoastră ajutor la bucătărie. Acest super-kit toacă, feliază, mărunțește și stoarce, pentru a vă da mai mult timp să creați!

Tocatul la putere

Chiftele pentru burgeri făcute în casă? Simplu! Combinați ingrediente pentru a vă crea aromele explozive într-o clipă. Vă plac mai mult mâncărurile vegetariene? Atașamentul de tocat este perfect pentru data viitoare când preparați falafel sau chiftele energizante.

Nu ezitați, feliați!

Feliați legumele necesare pentru burger în câteva secunde, cu feliatorul/mărunțitorul. Roșiile, castraveții, ceapa, chiar și brânza nu reprezintă o problemă pentru acest kit. Opriți tăiatul, începeți feliatul!

Nu vă stoarceți de putere…

…stoarceți fructe și legume! Preparați salsa, piureuri sau gemuri care se potrivesc cu orice fel de mâncare. Adăugați aromele și combinațiile care vă plac și duceți-vă creativitatea culinară către noi orizonturi!

Tocatul e aliatul

Alegeți între texturi grosiere și fine, cu acest atașament de tocat nou și îmbunătățit. Schimbați discurile pentru dimensiunea de tocare necesară și porniți la treabă. Este puternic, robust și pregătit de muncă grea.Feliați și mărunțiți rapid

Fie că aveți nevoie de o grămadă de brânză rasă sau de mere feliate frumos, piesa de feliat/mărunțit din kit va face treaba pentru dumneavoastră. Face față fructelor și legumelor cu diametru mare sau mic. Ați și terminat? Luați două dintre feliile de castravete… și relaxați-vă!Stoarce ca o pisicuță

Lăsați în urmă cojile și sâmburii și lăsați doar sucurile și aromele esențiale să treacă, grație piesei din kit pentru stors fructe și legume. Transformă în piure fin ingredientele pentru gemuri, sosuri, mâncare pentru bebeluși și altele.KIT DE ACCESORII OMNIFOOD (5KSMFGA + 5KSMFVSP + 5KSMVSA) 5KSM2FPPC

Acest kit include 3 atașamente esențiale pentru mixerul cu suport KitchenAid: un atașament de stors fructe și legume, unul de tocat și unul de mărunțit/feliat. Combinarea acestor trei atașamente vă va ajuta în depășirea limitelor creativității în bucătărie! Puteți face orice, de la falafel, combinând ingredientele și aromele dorite, la piureuri și gemuri, dar și salate. Aveți nevoie de ajutor cu pregătirea? Nu vor fi probleme cu aceste atașamente! Kitul Omnifood este tot ce aveți nevoie pentru a face o masă completă! Tocătorul va oferi textura perfectă pentru chiftelele pentru burgeri, storcătorul de fructe și legume se va asigura că salsa nu va conține coji și sâmburi, iar în final, mărunțitorul/feliatorul va obține felii perfecte de castraveți și roșii foarte rapid! Întregul kit este conceput pentru a se potrivi cu toate modelele de mixer electric cu suport KitchenAid, astfel încât să aveți un instrument de preparare compact și rezistent pe blatul de bucătărie oricând aveți nevoie! Ajutorul perfect în bucătărie.

Atașamente

Mai multe atașamente pentru mixerul dumneavoastră cu suport?

DESCOPERIȚI ATAȘAMENTELE NOASTRE

În căutarea unei inspirații culinare?

VEDEȚI TOATE REȚETELE

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.