ACCESORIU SITĂ PENTRU CERNUT ȘI CÂNTAR 5KSMSFTA

5KSMSFTA - 859704001989

Guarantee_2Y

Cutie compactă pentru depozitare. Pentru a păstra toate componentele într-un singur loc. Pentru depozitare comodă și ușoară și acces rapid

Conceput exclusiv pentru a funcționa cu toate modelele de mixer cu suport KitchenAid. Fixați atașamentul la axul de atașare multifuncțional acționat de mixerul cu suport

De ce să utilizați sita de cernut și cântarul?

Vă puteți transforma într-un bucătar mai bun...ca prin farmec.

PĂSTRAȚI MÂINILE LIBERE

Obțineți rezultate excelente de fiecare dată prin adăugarea treptată în bol de ingrediente cântărite și cernute.

TOATE ÎNTR-UNUL

Cântarul, sita și pâlnia permit parcurgerea mai multor etape de pregătire într-un singur pas. Ta da!

PRECIZIA GARANTEAZĂ PERFECȚIUNEA

Componentele măsurate digital permit un nivel mai ridicat de precizie pentru obținerea de rezultate care îți lasă gura apă.

SE ADAPTEAZĂ NEVOILOR DVS.

Cântarul poate fi utilizat separat pe blatul de bucătărie. Puteți îndepărta sita atunci când nu este necesară, de exemplu când cântăriți fulgi de ciocolată.

REZULTATE MAI PUFOASE

Veți observa diferența; cu ingrediente adăugate treptat în amestec, prăjiturile dvs. vor fi mai pufoase și mai gustoase!

UȘOR DE CURĂȚAT

Fără tam-tam, fără mizerie! Toate componentele, cu excepția cântarului și a sitei, pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Secretul succesului

Coptul este mai mult o știință, decât o artă. Brutarii profesioniști știu că măsurătorile exacte sunt prioritatea numărul unu!Ingredientele măsurate în funcție de volum pot varia semnificativ: o ceașcă de făină poate cântări aproximativ 16% mai mult sau mai puțin decât alta, ceea ce poate avea un efect major asupra rezultatului final.

Ingredientele măsurate în funcție de volum pot varia semnificativ: o ceașcă de făină poate cântări aproximativ 16% mai mult sau mai puțin decât alta, ceea ce poate avea un efect major asupra rezultatului final.

Ușor ca aerul

Cernerea făinii și a altor ingrediente uscate elimină bucățile și aerează amestecul, ceea ce duce la o mai bună amestecare și la rezultate ușoare, pufoase - de fiecare dată.Accesoriul sită + cântar vă permite să cerneți și să turnați în recipientul mixerului fără ajutorul mâinilor, astfel încât puteți efectua mai multe sarcini.

Accesoriul sită + cântar vă permite să cerneți și să turnați în recipientul mixerului fără ajutorul mâinilor, astfel încât puteți efectua mai multe sarcini.

Ce se află în cutie?

  • Cântar digital
  • Recipient (container)
  • Sită detașabilă
  • Pâlnie

Pâlnie

Toarnă cu precizie ingredientele în bolul mixerului sau poate fi rotită pentru a servi la turnarea ingredientelor în alt bol fără a vărsa.

Recipient (container)

Recipient transparent cu capacitate de 500 g, cu buton ABS și buclă pentru deget (se poate spăla în mașina de spălat vase).

Sită detașabilă

Sita pentru cernut din oțel inoxidabil poate fi îndepărtată atunci când cântăriți ingrediente care nu trebuie să fie cernute, cum ar fi fulgi de ciocolată.

Cântar digital

Cântarele precise cu panou de control cu LED oferă un nivel ridicat de precizie. Pot fi utilizate și separat.

Înapoi
Înainte

Cum să...

CUM SĂ ATAȘAȚI

Înșurubați simplu accesoriul sită pentru cernut și cântar la butucul de alimentare. Toate componentele se așează apoi în poziție.

CUM SĂ UTILIZAȚI

Urmăriți această unealtă de copt practică în acțiune. Veți vedea cât de ușor și de versatil este de utilizat. Coaceți mai rapid și cu rezultate mai bune.

CUM SĂ CURĂȚAȚI

Scoateți la terminare. Toate componentele, cu excepția carcasei, pot merge direct în mașina de spălat vase.

Mai multe accesorii pentru mixerul dvs. cu suport

RĂSFOIRE ACCESORII

ACCESORIU SITĂ PENTRU CERNUT ȘI CÂNTAR 5KSMSFTA

Accesoriu sită pentru cernut și cântar.

Atașamente

Lista mea de dorințe

Trebuie să vă autentificați pentru a folosi lista de dorințe.

Accesați-vă contul

Selectați un alt produs

Comparare

Comparare produse

Nu puteți cumpăra mai mult de 3 produse. Eliminați un produs înainte de a putea adăuga un altul.